top of page

Slik fungerer appen

Vi har mange års erfaring med å motivere mennesker til å holde seg aktive. Det handler om å sette realistiske mål, og å få feedback og anerkjennelse når målet er nådd. I dagboka vår registrer du din egen aktivitet og holder full oversikt over utviklingen din. Vi hjelper deg å finne ditt nivå, og følger opp underveis.

 

Aktivitet kan registreres med appen mens du er aktiv, du kan føre i etterkant, eller du kan synkronisere med de aller fleste kjente aktivitetsmålere, pulsklokker og apper. Aktiviteten regnes om til poeng, basert på ditt eget nivå. Målet er enkelt: 1000 poeng per måned – da har du gjort det som behøves for å ta vare på helsen din.

 

Du får tilgang på en rekke eksklusive treningsprogram, videoer, råd, tips og inspirasjon, laget av noen av landets dyktigste trenere og fagpersoner.

 

I appen kan du invitere venner og bekjente og lage egne lag, hvor man kan holde kontakten og motivere hverandre. Du kan også lage eller melde deg inn i grupper med personer som deler samme interesser som deg – enten det er sykling, ski, løping, styrketrening, yoga eller andre ting.

For bedrifter

Alle arbeidsgivere ønsker å ta vare på sine medarbeidere. Å legge til rette for oppfølging av helse og aktiv livsstil er den aller beste investeringen en virksomhet kan gjøre. Vi har i over 15 år jobbet med virksomheter i alle bransjer og størrelser, og vet godt hva som skal til.

 

Vi sørger for at programmet blir forankret, forklart og formidlet på en god måte. Vi sørger for å lage en fremdriftsplan med riktige delmål underveis, og får i gang alle med grundige instruksjoner.

 

Underveis spiller vi ledelsen god med jevnlig rapportering på utviklingen, og ikke minst med riktig type oppfølging til riktig tid. Vi planlegger og gjennomfører kick-off, premiering, faglige innlegg og aktiviteter etter behov og ønske.

 

I dagboken vår deler vi inn virksomheten i lag, som konkurrerer mot hverandre. Ikke om hvem som trener mest – men om hvem som klarer å få flest mulig til å trimme fornuftig ut fra eget nivå. Dagboka er meget enkel i bruk, alle vil oppleve mestring, og programmet er tuftet på inkludering, lagarbeid og positiv. I Avantas Aktiv blir alle vinnere.

Demonstrasjonsbilde av appen
bottom of page