top of page

what we do

We help you develop, market and sell things; create, communicate and relaunch brands; make realities of ideas and recognise when to pivot; crowdfund dreams and secure investment for aspirations; minimise losses and maximise press coverage; sort distribution and nail a sales strategy; develop a following and fine tune the marketing; negotiate minutely detailed agreements and think big picture; spot trends and scale businesses.

We aren’t big on management speak, methodologies and telling you what you already know using longer words. We don’t believe in theorising on what you should be doing and how one might get there. Instead, we will work with you to identify what you want to achieve. 
 

Then, together, we will strive, hustle and, more than anything, do to make sure you surpass your goals.

GET IN TOUCH!
ASK US ANYTHING >>

WHO WE ARE

OUR CLIENTS

DOKUMENTERTE RESULTATER

Martin F. Svarva

Martin er daglig leder i Avantas Aktiv. Foruten den store gleden det er å holde orden på både mannskapet og økonomien i hverdagen, jobber han både med oppfølging av bedrifter, privatmarked, salg, produktutvikling og organisasjonsutvikling. Han har mastergrad i sosiologi fra NTNU, og har jobbet med nyskaping og innovasjon på nettopp NTNU, samt med rekruttering, før han begynte hos oss i 2014.

 

Telefon: 996 90 407

E-post: martin.svarva@avantas.no

Mads Kaggestad

Mads Kaggestad er for de fleste kjent som tidligere proffsyklist og sykkelkommentator på TV2, men han har også jobbet i Avantas Aktiv som entusiastisk og inspirerende folkehelsefremmer helt siden begynnelsen i 2006. Mads følger opp en rekke bedrifter og privatbrukere, jobber med salg, holder foredrag og deltar i samfunnsdebatten. Du kan også høre han jevnlig i podkasten Hjernesterk sammen med Ole Petter.

Telefon: 934 06 595

E-post: mads.kaggestad@avantas.no

Otto Ulseth

Otto er godt kjent som både journalist, redaktør, forfatter, fotballtrener og kommentator. I likhet med Mads og Atle er han også en av gründerne i Avantas Aktiv, og har vært fast ansatt siden 2006. På denne tiden har han fulgt opp utallige bedrifter og personer, og er fortsatt høyst involvert i både drift, salg og videreutvikling av bedriften. Han kommenterer også idrettens verden i www.nidaros.no på fast basis.

Telefon: 920 94 888

E-post: otto.ulseth@avantas.no

Mikael Flygind Larsen

Mikael er tidligere skøyteløper, med mange sesonger i verdenstoppen og 2 OL-deltagelser bak seg. Mikael har vært med oss siden 2018, og det er allerede tusenvis av personer som har latt seg begeistre av Mikaels kunnskap og trenerevner. Foruten å inspirere helt vanlig folk til fysisk aktivitet, trener Mikael også våre kommende idrettsstjerner på Wang toppidrett i Tønsberg.

 

Telefon: 930 50 410

E-post: flygind@avantas.no

Atle Kvålsvoll

Atle har seks Tour de France på CV’en, og var en riktig brikke i laget som vant den gule trøyen i 1990. Senere har han vært leder og trener for blant andre Thor Hushovd. Atle startet Avantas Aktiv sammen med Otto og Mads i 2006, og var daglig leder frem til 2019. Nå jobber Atle primært i Olympiatoppen, men følger fortsatt opp noen bedrifter og bidrar som styremedlem og faglig ressurs i Avantas Aktiv.

 

Telefon: 419 34 290

E-post: atle.kvaalsvoll@avantas.no

Ole Petter Hjelle

Ole Petter er lege, hjerneforsker, forfatter, og en meget engasjert og ettertraktet foredragsholder. Ole Petter er spesielt opptatt av den positive effekten fysisk aktivitet har på hjernen, og lager podkasten Hjernesterk sammen med Mads. På merittlista står også NM-gull i både maraton og fallskjermhopping, og ikke minst VM-gull i sparkstøtting! Ole Petter jobber med salg, faglig utvikling og foredrag og forelesninger for våre kunder.

Telefon: 922 04 598

E-post: ole.petter@treningslegen.com

Ola G. Bustad

I tillegg til en aktiv karriere på ski, sykkel og til fots, har Ola i mange år jobbet innen idrett, arrangement og events, sist som kommersiell leder i Skiforeningen. I 2020 startet han Aktiv begeistring, for å hjelpe bedrifter med å motivere sine medarbeidere til fysisk aktivitet. Det passet som hånd i hanske med konseptet til Avantas Aktiv! Ola har derfor vært agent og fast bidragsyter på både oppfølging og salg i teamet vårt siden 2021.

Telefon: 950 57 800

E-post: ola@aktivbegeistring.no

Teamet

bottom of page